Veelgestelde vragen

Wij willen graag dat iedereen op Plus Size Dating veilig en discreet gebruik kan maken van de website. Je profiel kan bijvoorbeeld alleen bekeken worden door andere leden van Plus Size Dating en we zullen je profiel ook nooit delen met derden.

Op Plus Size Dating vind je alleen geverifieerde profielen. De profielen worden regelmatig door ons gecontroleerd en verwijderd indien deze niet voldoen aan ons beleid.

Daarnaast is onze website voorzien van een SSL beveiligingscertificaat, wat betekent dat de informatie die je verzendt of ontvangt via onze website privé is.

Wij doen er alles aan om je een veilige omgeving te bieden om nieuwe mensen te ontmoeten. Desondanks raden we je aan voorzichtig te zijn met het delen van je contactgegevens en andere persoonlijke informatie met andere leden.

Aanmelden doe je eenvoudig via onze inschrijfpagina. Bedenk een leuke gebruikersnaam en vul de overige velden in. Vervolgens sturen we je een e-mail waarmee je je account kunt activeren. Hierna kun je inloggen op de website en je profiel verder aanvullen. 

Het aanmaken van een account is gratis. Je kunt dan alvast rondkijken op de website en profielen bekijken. Wil je contact leggen met andere leden? Dan kun je Gold Member worden. De kosten hiervan bedragen €9,95 voor een periode van 30 dagen. Het abonnement loopt vanzelf af, je zit dus nergens aan vast.

Als Gold Member kun je gebruikmaken van alle extra’s op de website. Je kunt andere leden chatberichten sturen, ontvangen chatberichten lezen, vriendschapsverzoeken versturen en meerdere foto’s op je profiel plaatsen.

Wanneer je Gold Member lidmaatschap verlopen is, kun je nog steeds inloggen en gebruik maken van je account. Je kunt echter geen gebruik meer maken van de Gold Member extra’s zoals berichten versturen en ontvangen. 

Besluit je om opnieuw Gold Member te worden, dan kun je weer gebruik maken van alle extra’s. Je berichten, toegevoegde vrienden en vriendschapsverzoeken blijven in de tussentijd behouden.

Je kunt je wachtwoord en je e-mailadres wijzigen door in te loggen en in het menu te klikken op Mijn account.

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op het inlogscherm op Wachtwoord vergeten. We sturen je een e-mail met instructies om je wachtwoord te resetten.

Je kunt je account verwijderen door in te loggen en te navigeren naar de pagina Mijn account. Klik dan op Account verwijderen en bevestig je keuze. Het verwijderen van je account kan niet ongedaan gemaakt worden.

Mocht je een vraag hebben die op deze pagina niet wordt beantwoord dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@plussizedating.nl.